FEELGOOD MARKET 18 juni 2023

18 juni 2023 staan wij op de feel good Market in Strijp in Eindhoven. Kom je dan ook gezellig even langs bij onze stand waar we je alle informatie kunnen en willen geven over Aikido en Judo. Dit zijn de twee martial arts die bij Dojoka aangeboden worden.

Lees meer »

Mijn eerste boek

Ja ik vind dit toch echt wel nieuwswaardig. In juni komt mijn eerste boek uit met de titel Body Mind and Movement.

Lees meer »

Eerste jeugdles bij Dojoka

Afgelopen donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur, was de eerste jeugdles bij Dojoka. En dit was een groot succes. Het was een leuke en grote groep enthousiaste tieners.

Lees meer »

Aikido in het van Lennep Park Eindhoven

Morgenmiddag de 25e september 2022 sta ik samen met Dojoka in het van Lennep Park in Eindhoven. Hier kan je kennis maken met het aikido door even te komen kijken, vragen stellen maar ook meedoen aan een training is mogelijk.

Lees meer »

Eindhoven sport week

De gemeente Eindhoven organiseert de week van de sport en Dojoka zet zijn deuren hier ook voor open. Aanstaande donderdagavond kan je gewoon een keer meedoen en ervaren of het de sport voor jou is. 

Lees meer »

Geen training op 18 augustus 2022

Let op:de training van vandaag 18 augustus 2022 heeft gisterenavond plaatsgevonden. Dit in verband met beschikbaarheid van de Dojo. Vanaf volgende week is er weer op de normale tijd en dag les. Heb je vragen laat dan een berichtje achter of neem via de andere media kanalen contact op.

Lees meer »

De uitnodigingen voor 6e Kyu examen

Op de Sociale media kanalen al meerdere keren gezegd de eerste les is weer geweest en was heerlijk om weer bezig te zijn. Maar voordat we de zomervakantie in gingen was er door de leerlingen van het eerste uur al hard gewerkt.

Lees meer »

WE MOGEN WEER!!

Yess we mogen aanstaande donderdagavond weer de mat op. Het is dan de 11e augustus en dan beginnen om acht uur de aikido lessen weer.

Lees meer »